Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie
Dordrecht

Mijn naam is Vera de Groot, en ik ben coach met als specialisaties burn-outpreventie, burn-outherstel en onderwijscoaching. Met ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs weet ik hoe hoog de werkdruk is. Dat kan je behoorlijk in de weg staan om te genieten van de mooie momenten in je werk en vrije tijd. Ik geloof dat we allemaal ons leven lang blijven leren en groeien, en help je graag op je weg naar meer ruimte en rust in je leven. Zodat je ook weer meer plezier en voldoening in je werk kan ervaren.

Bij Ervaarjeruimte bied ik individuele coachtrajecten gericht op burn-outpreventie of -herstel en een betere werk-privébalans. Ook coach ik onderwijspersoneel op het gebied van klassenmanagement. Daarnaast geef ik workshops en trainingen op het gebied van timemanagement, burn-outpreventie en stressreductie.

Biografie / Over Vera de Groot

Mijn naam is Vera de Groot, en ik ben coach met als specialisaties burn-outpreventie en onderwijs. Met ruim 20 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs weet ik hoe hoog de werkdruk is. Dat kan je behoorlijk in de weg staan om te genieten van de mooie momenten in je werk en vrije tijd. Ik geloof dat we allemaal ons leven lang blijven leren en groeien, en help je graag op je weg naar meer ruimte en rust in je leven. Zodat je ook weer meer plezier en voldoening in je werk kan ervaren.

 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.