Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

VoetZenSatie Voetreflexologie
Hendrik-ido-ambacht

Voetreflexmassage is een eeuwenoude massagetechniek die haar oorsprong vindt in China en India.

Het uitgangspunt van voetreflexologie is dat het hele lichaam zich weerspiegelt in de voeten. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang haar effectiviteit.

Ik behandel met de VoetreflexPlus methode. Deze methode combineert de Westerse reflexologie met de Chinese reflexologie. Waar bij de Westerse reflexologie gebruik wordt gemaakt van reflexzones op de voeten, wordt bij de Chinese reflexologie gebruik gemaakt van meridianen en acupunctuurpunten op armen en benen,

Voetreflexologie is inzetbaar tegen vele klachten. U kunt hierbij denken aan: hoofdpijnen, hormonale problemen, spijsverteringsklachten, vermoeidheid, lage weerstand, stress, burnout, zwangerschapsklachten en vele andere klachten. 

Bij baby's werkt voetreflexologie heel goed en heel snel. Vaak zijn de klachten al na één of twee behandelingen verholpen. De massages zijn ook goed door de ouders thuis toe te passen.

Ook als u geen klachten heeft, kunt u een voetreflexmassage ondergaan. Het is namelijk buitengewoon ontspannend!

 

Biografie / Over Marjon Glandorf-Hoorweg

Wie ben ik? Mijn naam is Marjon Glandorf en ik ben getrouwd, moeder, dochter, vriendin en levensgenieter.

Na heel wat jaren op kantoor en in tandartspraktijken te hebben doorgebracht, ontdekte ik in 2014 mijn passie: voetreflexologie. Ik vind het mooi om mensen bij te staan bij hun klachten en hen via voetmassages van hun problemen te verlossen of ze gewoon te laten genieten van een ontspannende massage. In juni hoop ik de opleiding af te ronden en mijn praktijk verder uit te bouwen.

VoetZenSatie Voetreflexologie
Marjon Glandorf-Hoorweg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.