Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

VIAMOVA - voor een lichter leven
Dordrecht

Fibromyalgie is complex en grijpt diep in op het leven van de patiënt en diens omgeving. Er is geen medicijn tegen en met een eenzijdige benadering kom je niet veel verder.

Jolanda Baan van VIAMOVA heeft een brede aanpak: (fibro-)massage, bindweefselmassage, ooracupunctuur (auriculotherapie), EFT/coaching en aanpassing in voeding en supplementen. Op deze manier is het mogelijk het energieniveau te herstellen en de pijn te verminderen. 

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Biografie / Over Jolanda Baan

Wanneer je fibromyalgie hebt is het meestal niet voldoende om alleen naar de lichamelijke klacht te kijken. Er speelt meer: de pijn en andere fysieke klachten zorgen ervoor dat je niet meer die dingen kunt doen die je graag wilt doen: sporten, de hele week werken, uitgaan... want wanneer jij een feest hebt gehad lig je de volgende dag op bed. Dat je niet meer voluit kunt leven gaat je niet in de koude kleren zitten. Je kunt last krijgen van wisselende stemmingen of een depressie.

Als coach help ik je om hier mee om te gaan. Daar kan ik diverse methodes voor inzetten, zodat jij je prettiger gaat voelen, ondanks dat je pijn hebt. Beperkende overtuigingen elimineren, blokkerende emoties losmaken en er voor zorgen dat je beter je grenzen aan kunt geven zijn zaken waar ik je bij kan helpen. Het zal je leven lichter maken.

Als TCM behandelaar werk ik ook aan je lijf. Ik maak je spieren/bindweefsel los met speciale technieken, zodat je je weer fitter voelt en minder pijn hebt. Ook gebruik ik regelmatig acupunctuur om de geblokkeerde energie weer aan het stromen te krijgen.

En verder kijken we samen naar je eetpatroon. Bij fibromyalgie is er sprake van verzuring en ook meestal van darmklachten. Ontzuren helpt daarbij.

Al deze methodes kan ik inzetten om het leven van fibromyalgiepatiënten en andere mensen met complexe aandoeningen te verlichten.

Jolanda Baan - VIAMOVA - voor een lichter leven bij fibromyalgie

VIAMOVA
Jolanda Baan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: