Persoonlijke groei Coaching - Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching; leidinggeven vanuit je hart
Dordrecht

Als leiderschapscoach, werkzaam in regio Drechtsteden en regio Den Haag, help ik je meer balans te scheppen tussen hoofd en hart. Ook het vergroten van je lichaamsbewustzijn is een belangrijk element in mijn coaching om jou als leidinggevende effectiever en authentieker te maken. 
Door o.a. met paarden en in de natuur te werken, creĆ«er ik een plek waar jij je vrij en zonder oordeel kunt ontwikkelen tot de meest authentieke leider die je kunt zijn met een grote impact op je team en organisatie. Ik ga voor een duurzaam resultaat met jouw persoonlijkheid als vertrekpunt; evolutie in plaats van revolutie. 

Ik werk vanuit een gelijkwaardige houding, ben oplossingsgericht, heb geen oordeel, werk met humor en kom snel tot de kern. Ik bied korte trajecten van 3 sessies van 1,5 uur of een langer traject van 6 sessies. Wil je een losse coachsessie doen of periodiek (bijvoorbeeld 1 x per kwartaal) een coachsessie plannen om een spiegel voorgehouden te krijgen of om te sparren over leiderschapsvraagstukken, dan kan dat ook.

Caja&Co
Caja Revenich

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.