Persoonlijke groei Coaching - Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching; leidinggeven met hoofd & hart
Dordrecht

Als leiderschapscoach, werkzaam in regio Drechtsteden en regio Den Haag, help ik je meer balans te scheppen tussen hoofd en hart. Ook het vergroten van je lichaamsbewustzijn is een belangrijk element in mijn coaching om jou als leidinggevende effectiever en authentieker te maken. 
Door o.a. met paarden en in de natuur te werken, creëer ik een plek waar jij je vrij en zonder oordeel kunt ontwikkelen tot de meest authentieke leider die je kunt zijn met een grote impact op je team en organisatie. 

Werken aan je ontwikkeling als leidinggevende is niet alleen belangrijk tijdens een verandering, een reorganisatie of een turbulente tijd. Als alles goed gaat, is het ook belangrijk om dat succes vast te houden.

Werkwijze en methoden

In intensieve sessies van 1,5 tot 2 uur coach ik leidinggevenden, managers en projectmanagers die het beste uit zichzelf en uit hun team willen halen. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van: NLP-coaching (Neuro Linguïstisch Programmeren), Persoonlijkheidstest (MBTI), Paardencoaching, Mindfulness oefeningen en oplossingsgericht en ervaringsgericht coachen.

Caja&Co
Caja Revenich

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.