Persoonlijke groei Massage

Touch for growth- holistische ontspanningsmassage
Deventer

Op zoek naar ontspanning of last van je lijf?

Lichamelijke klachten geven vaak aan dat er iets niet in balans is in je leven. Vaak weet je dat wel, maar weet je niet waar het vandaan komt of hoe je het kan oplossen. Met behulp van verschillende technieken uit de holistische massage help ik je in contact te komen met je lichaam en wat dat je te vertellen heeft.

De oorzaak van veel voorkomende klachten ligt vaak op emotioneel of mentaal gebied. Je klachten kunnen te maken hebben met mechanismes die je in je jeugd ontwikkeld hebt om je staande te houden, maar die je nu in je volwassen leven belemmeren. Of het kan zijn dat je oude pijn of emoties uit het verleden niet goed hebt verwerkt.

Ik kan je helpen je bewust te worden van wat er bij jou speelt. Met mijn handen ga ik op zoek naar plekken met spanning. Met behulp van verschillende technieken uit de holistisch massage help ik jou voelen wat de oorzaak daarvan is en ruimen we blokkades op. Ter ondersteuning gebruik ik ideeƫn uit innerlijk kindwerk en uit de chakrapsychologie.

Dat geeft meestal direct ruimte en ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Je gaat bij mij altijd met een beter gevoel weg dan waarmee je kwam.

Touch for growth
Xandra Snoeker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.