Welzijn Massage

(Zwangerschaps-) massage en voetreflexplus
Deventer

Voetreflex Plus is een combinatie van Westerse voetreflexologie met De Chinese voetreflexologie. Daarbij wordt niet alleen gewerkt  op de reflexzones op de voeten, maar  ook de meridiaan banen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieĆ«n.
In de voeten wordt het hele lichaam weerspiegeld.  Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Voetreflexplus is zeer effectief zowel bij klachten als alleen ter ontspanning. 

Zwangerschapsreflexologie: Naast de "gewone" voetreflexologie  ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie. 
De reflexologie geeft verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap. Je moet daarbij bijvoorbeeld denken aan misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (milde) hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.
Maar ook: opwekken van weeen wanneer je over tijd bent of de vliezen gebroken zijn en het draaien van een stuitligging.

Zwangerschapsmassage: Even tijd voor jezelf, lekker ontspannen en genieten van een intuitieve massage helemaal afgestemd oop wat jij nodig hebt. Je ligt op een massagetafel speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. Je kunt heerlijk op je buik liggen!

Ontspanningsmassage: De grootste ziekteoorzaak in onze maatschappij is stress! Een ontspannings massage helpt je om even alle spanning en stress los te laten, even nergens aan te denken en is een weldaad voor je zowel je lichaam als geest.

Aananda, praktijk voor yoga en Massage
Anja Beeuwkes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.