Persoonlijke groei Regressie- en reïncarnatietherapie

Touch for growth| Ik open de deurtjes naar jouw onderbewuste
Deventer

Dat dingen niet lekker lopen in je leven of dat je  niet lekker in je vel zit, kan komen door situaties die je zelf in dit of een vorig leven hebt meegemaakt en die je niet goed hebt kunnen verwerken (trauma’s). 

Als Energetisch Transformatie Therapeut help ik mensen te voelen wat hun lichaam te vertellen heeft. Dat doe ik door op zielsniveau contact te maken met jouw lichaam. Ik help jou om contact te maken met de oorzaak van de pijn, spanning of emotie die er nog in jouw lichaam aanwezig is. Die kan liggen in jouw familiesysteem, in ervaringen in jevroege jeugd of in vorige levens.

Ik werk echt samen met jou, zodat jij je bewust wordt wat er speelt en welke belemmerende overtuigingen of familiepatronen bij jou een rol spelen.

Als duidelijk is wat er speelt, begeleid ik je om uit familiepatronen te stappen of om overtuigingen te transformeren. Daarbij werk ik op basis van de ideeën van Bert Hellinger over het familiesysteem, met het innerlijk kind, met het verwijderen van koorden en regressie naar vorige levens.

Doordat ik op zielsniveau werk, kun ik je op een diep niveau snel, maar met zachtheid helpen dingen te transformeren. 

Ik werkt holistisch: met het fysieke lichaam als ingang, ga je emoties voelen en de bijbehorende overtuiging tranformeren, zodat de energie weer kan gaan stromen in je lichaam. Daardoor ga je lichter en vrijer voelen en komt er weer balans in je leven.

Biografie / Over Xandra Snoeker

Hallo, 

leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is xandra Snoeker en ik help mensen voelen wat hun lichaam te vertellen heeft.

Een aantal jaren geleden kwam ik in een burnout terecht. Dat dwong mij om het roer om te gooien en uit te zoeken hoe het zover gekomen was. 

Voor mij bleek de sleutel tot herstel in mijn lichaam te liggen. Ik was het verleerd om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Emoties liet ik nauwelijks toe en als ik ze al toeliet, voeg ik me nooit af waar ze vandaan kwamen.

Door het doen van verschillende soorten lichaamswerk ben ik oude emoties gaan verwerken en heb ik belemmerende mechanismes uit mijn jeugd losgelaten. Daardoor sta ik een stuk relaxter in de wereld en heb ik geleerd dat ik op mijn gevoel en intuïtie kan vertrouwen. 

En ik ontdekte dat ik de gave heb andere mensen te helpen voelen wat hun lichaam te vertellen heeft en daardoor te helpen bij bewustwording en persoonlijke groei. Eerst deed ik dat door middel van holistische massage, nu vooral door systemisch werk via het lichaam en regressietherapie. En daar word ik heel blij van!

Touch for growth
Xandra Snoeker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: