Persoonlijke groei Medium

Innerlijk-kindwerk, mediamieke regressie, integrale massage, mediamiek spel
Haarle Gemeente Hellendoorn

Een Medium Trancehealing Therapeut werkt samen met jouw ziel, gidsen en spirits om datgene wat er nu is bewust (dan wel onbewust) inzichtelijk te krijgen, te ervaren, te omarmen, te integreren of los te laten. Dit allemaal op spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Hierdoor kun je weer stappen zetten in jouw unieke vorm en talenten. Bewegen vanuit licht, kracht en liefde. Datgene doen waarvoor je gekomen bent en om puur jezelf te kunnen en mogen zijn!

In deze nieuwe tijd worden wij mensen steeds gevoeliger en zien en horen we steeds meer. Oude blokkades en overtuigingen uit onze kindertijd komen weer naar de oppervlakte om gezien en gevoeld te worden, zodat we onze trillingsniveau kunnen verhogen. Dit kun je alleen doen, maar je mag er ook hulp bij vragen! 

Een sessie is altijd persoonlijk en steeds weer anders. Ik maak gebruik van diverse methodes o.a. innerlijk-kind werk, mediamieke regressie therapie, edelsteen-therapie, integrale massage en bloesemremedies. De sessie sluit ik vaak af met een healing. 

Om alle het geleerde samen te brengen heb ik een mediamiek spel ontwikkeld. Spelenderwijs maak je kennis met je gevoel, intuitie en onderbewustzijn. Het spel is onderverdeeld in 4 onderdelen: reflectie, heling, authenticiteit en flow.

De Integrale Massage is een vorm waarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Oude spanningen of blokkades kunnen worden doorvoeld en losgelaten worden. De massage technieken die ik daarvoor gebruik zijn: klassieke massage, dynamische massage / holistic pulsing, strechings en strekkingen, diepe bindweefselmassage en energetische massage. 

 

HeelJeGevoel
Maartje Otten-Janssen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.