Welzijn Yoga

Yogales in de studio, bij bedrijven, privé en op reis; Hatha, Flow, Yin
Deventer

Groepslessen: In de studio in Deventer geef ik groepslessen op verschillende dagen en tijden. Tijdens de lessen besteed ik aandacht aan wat jij als persoon nodig hebt om vooruitgang te boeken, op welk gebied dan ook. Belangrijk is dat jij je op je gemak voelt en je prettig voelt in de les.

Prive: Vind je een groep niet prettig of wil je meer aandacht voor jouw eigen specifieke uitdagingen? Dan bied ik de mogelijkheid om jou tijdens privélessen te ondersteunen. In jouw omgeving, op een moment dat jou uitkomt. Zowel online als bij jou thuis. Samen met jou stem ik een individueel programma met je af.

Bedrijven: Yoga is een manier om druk op het werk te managen. Met yoga op het werk bied ik ondersteuning bij stress, drukte en een betere balans tussen werk en privé. Voor gezonde en gelukkige werknemers en een positieve en ontspannen werksfeer.

Biografie / Over Veronique van Dam

Ik ben Veronique van Dam, het gezicht achter Velans.
Door mijn achtergrond als orthopedagoog ben ik gaan merken dat er steeds meer druk/stress bij zowel kinderen als volwassenen is ontstaan. En natuurlijk ken ik zo nu en dan ook die momenten.

Daarom vind ik het belangrijk dat mensen voor zichzelf blijven zorgen. Je eigen gezondheid en geluk zijn immers de basis van je leven. Wat ik graag wil bereiken is dat mensen zich goed voelen, zichzelf kunnen zijn en gezond zijn. Fysiek en mentaal. Door terug te gaan naar de basis, rust en adem, kun je weer merken wat je nodig hebt en waar je heen wil.

Zelf doe ik aan yoga omdat het rust brengt. Ik heb ervaren dat dit niet na één les ontstaat. Echter, hoe vaker ik het deed en hoe meer ik erover las, des te meer ik ging begrijpen hoe het werkt op en in het lichaam. Na een yogales ontstaat er nieuwe energie en een leeg hoofd bij mij. Hierdoor word ik sterker, zowel fysiek als mentaal. Ik ben er van overtuigd dat dit voor anderen ook werkt en ik vind het mooi dit aan jou te kunnen meegeven.

Naast yoga houd ik van reizen, wandelen, natuur, psychologie, gezelligheid en sushi.

Velans
Veronique van Dam

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: