Persoonlijke groei Winkels

BOEKEN bij ziniz
Deventer

BOEKEN bij ZiNiZ

De boekwinkel omvat een ruim aanbod aan 2de hands boeken op het brede gebied van zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hier boeken vinden over onderwerpen als psychologie, filosofie, persoonlijke ontwikkeling, voeding, gezondheid, management & organisatie, esoterie, religie en aanverwante terreinen.

Kom gerust eens langs om lekker te neuzen onder het genot van een kopje koffie of thee.

KUNST bij ZiNiZ.

Bij ZiNiZ kun je ook genieten van kunst. Van schilderijen, lampen, beelden, handgemaakte sieraden tot andere gekke objecten. Steeds van andere kunstenaars. Bij ZiNiZ is dus altijd wat te zien en is het meeste ook te koop of te bestellen. Kijk bij KUNST wat er momenteel te zien valt en van welke kunstenaars.

ACTIVITEITEN bij ZiNiZ.

ZiNiZ biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Workshops, lezingen, cursussen, meditaties, huiskamerconcerten en meer.

RUIMTES bij ZiNiZ.

ZiNiZ beschikt over een mooie bovenruimte die geschikt is voor meerdere doeleinden. Voor workshops met kleine groepen en voor lezingen tot maximaal 20 personen. Verder heeft ZiNiZ nog een mooie kelderruimte die geschikt is voor meditaties, mantra zingen, sjamanistische healings, e.d. tot maximaal 15 personen. Buiten winkeltijden kan ook de winkelruimte zelf gebruikt worden.Dus wil je een keer iets bij ons organiseren, informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij promoten je activiteit ook op onze website, op Facebook en bij ons in de winkel.

 

 

 

ZiNiZ
Marion Flims

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.