Persoonlijke groei Energetisch werk

Liefdevolle aandacht voor jou
Deventer

Energetische therapie werkt in op het energiesysteem in en om je heen

Er zijn verschillende namen voor zoals magnetiseren, healing en Reiki. In essentie komt het op hetzelfde neer. Ik maak gebruik van de stroom van de aarde- en kosmische energie om de balans tussen lichaam en geest te herstellen en jouw zelfhelend vermogen te activeren. Om inzicht te bieden in je blokkades en het herstelproces te ondersteunen, gebruik ik verschillende behandelvormen. 

Samen met mij werk je aan je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Je leert te luisteren naar je innerlijke stem. Het lukt je steeds beter om je eigen weg te volgen en liefdevol te zijn voor jezelf en je omgeving.

Energetische therapie kan zorgen voor innerlijke rust en ontspanning en kan verlichting geven bij fysieke en psychische klachten. Je komt beter in je vel te zitten en voelt je vrij. Ik gebruik verschillende methoden om levensvragen helder te krijgen en je in de juiste richting te helpen. Afhankelijk van jouw vragen en wensen kijken we welke vorm van energetische therapie nodig is bijvoorbeeld een chakrabehandeling, zielkundige behandeling, edelsteentherapie of visualisaties.  

Ik kijk ernaar uit om jou te inspireren en te begeleiden op jouw pad.

Praktijk Aquamarijn
Karin Spijkerman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.