Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Talentenspel
Deventer

'Wat kun je er eigenlijk mee, met dat Talentenspel?' Dat is een goede vraag. Mijn antwoord is dan: 'Je kunt er heel veel mee', want het is een spel en geen spelletje. Het is een inzicht- en ontplooiing-spel. Een speelse en tegelijk diepgaande manier om jezelf beter te leren kennen, je innerlijke kracht te versterken en bovenal je diepste verlangen/bezieling te ervaren en verwoorden waardoor je richting aan je leven kunt geven. 

'Hoe gaat dat dan?' Je kiest 12 talenten uit. Dat lijkt veel, maar dat is het niet, het blijkt vaak moeilijk om je te beperken tot 12! De talenten zijn archetypes, zoals de Kok, de Danser, de Begeleider, de Hogepriesteres. Deze 12 talenten leg je op het eerste bord en je verbind je met ze als Koning of Koningin van je eigen innerlijke koninkrijk (symbool voor jouw innerlijke wereld), onder mijn begeleiding. Dan komt ook alles ter sprake wat je eventueel tegenhoudt om het spel (je leven) te laten stromen. Bij het tweede bord kom je uiteindelijk tot het formuleren van je levensmissie, daar werkt het spel naartoe.


'Dat is nogal wat...maar wat heb je daar dan aan?'
Het Talentenspel is er heel concreet voor loopbaanvragen, studiekeuzes, bezieling en inspiratie, innerlijke leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei en/of relatieverdieping.


'Goh, zoiets lijkt me eigenlijk heel interessant om te doen...'
En dat is het ook! Ontzettend  verrijkend en inspirerend. Je kunt voor meer informatie naar mijn site gaan. Wil je meer weten over handlezen? Kijk bij Coaching- Diverse Coaching.

Praktijk Handreiking
Helena van den Hogen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.