Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Innerlijk kind-, adem-, trauma-, en lichaamswerk
Deventer (ook praktijk in Apeldoorn)

Hoe maak je verbinding met wie je bent? Vaak zoeken we antwoorden buiten ons zelf. Een ontdekkingstocht begint in je zelf. Hier liggen antwoorden die je terugbrengen bij je essentie. 

Deze zoektocht brengen oude ervaringen samen met hedendaagse ervaringen. Je lichaam helpt je hierbij, deze geeft je een spiegel aan informatie: een belangrijke bron over je pijn, vreugde en wijsheid.
Met behulp van innerlijk kindwerk, traumaheling, meditatie en lichaam- en ademwerk begeleid ik je om dichter bij je essentie te komen.

Omdat huidige situaties emoties van vroeger kunnen activeren werk ik veel met het innerlijk kind. Door hier contact mee te gaan maken en bewust van te worden kun je meer in je volwassene en in het hier en nu gaan leven. Kies jouw pad, een ontdekkingstocht in je zelf.
 

Biografie / Over Margot Shunya Dopheide

Reizen vind ik erg fijn, het ontdekken van nieuwe gebieden, het ervaren van een andere cultuur.
Vanaf het moment dat ik meer naar binnen ging, mijzelf ging ontdekken, is dat mijn belangrijkste reis geworden. Ik ontdekte dat naast begeleidende gesprekken, ik het meest leerde door lichaamsgerichte psychotherapie:
Je hoofd weet veel, maar je lichaam geeft het antwoord.

In mijn sessies gaat het over ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie waarin contact maken met je essentie de kern is.
Innertrans staat voor: 'Innerlijke groei is reizen naar je essentie.'

In mijn begeleiding zijn plezier en ontspanning belangrijk, dat is de basis waarin ik kan groeien, iets wat ik graag doorgeef. Methodes die ik gebruik zijn: meditatie, lichaamswerk, visualisaties, ademwerk, intuïtief schrijven, voice dialogue.

Het moment dat ik voor het eerst een stap zette in een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, was een cadeau aan mijzelf. Ja, ik mocht dieper kijken in mijzelf, ook al wist ik op dat moment nog niet wat dat was. Ik wens je dit ook van harte toe om jouw eigen wijze weg te gaan volgen.

Je bent van harte welkom. Ik heb praktijk aan de Gooszenstraat in Deventer en ook op de Deventerstraat in Apeldoorn.
Incidenteel geef ik thuis in mijn praktijkruimte sessies (op de Worp in Deventer)

Hartelijke groeten,
Margot Shunya Dopheide

Praktijk Innertrans
Margot Shunya Dopheide

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.