Persoonlijke groei Handanalyse & Handlezen

Handlezen
Deventer

Welkom op dit plekje van deze website! Ik ben Helena, mijn praktijk heet Handreiking: ik ben naast handlezeres ook coach van het Talentenspel: zie Coaching-Life coaching. Hieronder vertel ik graag meer over handlezen. 

Onze handen zijn de meest beweeglijke delen van ons lichaam- we doen er van alles mee: we pakken, strelen en voelen met onze handen. We maken er ook gebaren mee. Geef iemand een hand en je krijgt meteen een indruk. De manier waarop we onze handen gebruiken zegt dus al veel over onze persoonlijkheid. Daarnaast zijn handen ook letterlijk een blauwdruk van onze persoonlijkheid: door handen te lezen krijg ik een goed beeld van je karakter en kan ik direct in je leven kijken - zowel voor wat betreft de positieve als de minder leuke kanten. Allerlei lijnen en tekens kunnen vertellen over bijvoorbeeld heden, verleden, toekomst, gezondheid, relaties, ongelukjes, hoeveelheid energie, talenten en creativiteit.

Daarnaast zie ik wat er op dieper niveau in je omgaat- het zijn vaak (onbewuste) thema’s waar je, als je weer thuis bent, bij stil kunt staan: ik heb het dan over patronen, behoeftes en verlangens. Handlezen is niet meer of minder dan een vorm van bewustwording. Blijkbaar is het voor mij een ‘handvat’ om toegang te krijgen tot je leven en een middel om mijn intuïtie te laten stromen. Ik ben al  27 jaar handlezeres en doe het met heel veel plezier! Voor verdere informatie en de mogelijkheden die ik bied (consulten, lezingen, cursussen), zie mijn website.

 

Praktijk Handreiking
Helena van den Hogen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.