Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Biodynamisch Therapeut
Deventer

DE ONTDEKKING is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, gevestigd in het hart van Deventer.

In mijn praktijk geef ik, Kathelijne van Beek, biodynamische massagetherapie die gericht is op een groter bewustzijn van het lichaam krijgen.

Samen gaan we kijken wat er op dit moment het beste bij je aansluit. Zodat je je weer beter gaat voelen en je energie weer vrij kan stromen.

Gun jezelf de tijd en rust om even helemaal op te laden.

 

De biodynamische therapie is een lichaamsgerichte therapie die de lichamelijke en psychische bewustwording zowel  creëert als stimuleert. Ik richt me hierbij op het losmaken van in het verleden opgebouwde spanningen, zodat het lichaam deze via de psycho-peristaltiek van de darmen af kan voeren. Zo ontstaat er ruimte in het lichaam om de geblokkeerde energie weer te laten stromen. Gerda Boyesen (die de biodynamische therapie ontwikkeld heeft) kwam tot het inzicht dat de darmen niet alleen tot taak hebben om voedsel te verteren, maar ook om spanningsresten af te voeren.

De eerste afspraak die we maken noem ik de intake en die staat in het teken van kennismaken. Deze afspraak duurt ongeveer 1 uur, een vervolg sessie duurt ongeveer 1 1/4 uur. Aan de hand van de intake besluiten we samen om verder te gaan met de therapie of niet.                                                                                                                                      

Tijdens de therapie gaan we samen op onderzoek uit om te ontdekken waar de knelpunten zitten en hoe je hiermee kunt leren omgaan. Iedere sessie beginnen we met een kop thee en een gesprek over hoe het met je gaat. Naar aanleiding van het gesprek kijken we welke massage op dat moment het meest passend is. Na de behandeling praten we na over wat de massage heeft gedaan en hoe je op een fijne manier weer naar huis kunt gaan!

De Ontdekking
Kathelijne van Beek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.