Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Systemische coaching en opstellingen voor vragen over familie, liefde & werk
Den Haag

Wij zijn allemaal onderdeel van een groter geheel. In het nu, in het verleden en ook in de toekomst. Als we vastlopen zijn we geneigd ons te focussen op ons probleem. We zoomen in, maar in het probleem zit nooit de oplossing. Daarom help ik je uit te zoomen.

Basisrelaties: 3 principes

De relatie met onze eerste verzorgers is zo bepalend voor ons verdere leven. In onze basisrelaties leren we de regels van 3 belangrijke principes: 

•   hoe erbij te horen
•   hoe gezien te worden
•   hoe te geven en nemen

Als wij bij één of meerdere van deze principes onder druk komen te staan raken we uit balans.

Opening naar verandering

Een belangrijke opening naar verandering en transformatie zit in onderzoek van deze 3 principes.

•   Wat moest jij doen om erbij te horen en gezien te worden?
•   Werd je gezien? Op welke plek stond jij? Op die van jezelf, van het kind of de plek van je ouders of misschien wel grootouders?
•   Hoe heb jij de dynamische balans tussen geven en nemen ervaren? Gaf jij meer dan je kreeg? Of kreeg jij juist zoveel dat het teveel werd?

Door echt stil te staan bij deze vragen krijgen we toegang tot de laag waar de antwoorden liggen ten aanzien van jouw probleem of verlangen.Vind het antwoord op jouw vraag

Via de dagworkshops Moeder Dochter relatie & Vrouwenlijn, Vader Dochter relatie, Liefdesgeluk, Andere kijk op de Zaak of individuele coaching.

Biografie / Over Jet Centeno

Over Jet Centeno | Den Haag

Warmte, scherpte en humor

Deelnemers en clienten waarderen mijn begeleiding als: ✓warm ✓helder ✓ scherp ✓ prettige stem ✓ humor. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als Life & Business coach en heb daarvoor gewerkt in de corporate wereld, semi-private sector en overheid.

Verwondering

‘Mijn fascinatie voor het leven is het best te omschrijven als verwondering. Er ligt een mateloze nieuwsgierigheid aan ten grondslag. Zoals ik zelf ook steeds weer ervaar, gaat ons diepste verlangen over gezien worden en uiteindelijk over thuiskomen bij onszelf. Hoe langer de reis is die we hebben afgelegd, langs uitreiken of terugtrekken, vechten of vluchten, hard werken of apathie, verantwoordelijkheid of machteloosheid, des te sterker dit verlangen.

De weg terug naar onszelf

De weg terug naar onszelf gaat ook langs onze pijn en gemis. Dit is lang niet altijd makkelijk, maar als we leren hoe we steeds meer trouw kunnen zijn aan ons zelf, worden we altijd beloond. We ervaren meer verbinding met onszelf en kunnen steeds meer onszelf zijn in de relatie met anderen. Hiermee transformeren we niet alleen ons eigen leven maar ook de kwaliteit van onze omgeving. Dit is voor mij een enorme inspiratie om het werk te doen wat ik doe. Met liefde voor het individu én de mensen die met hen verbonden zijn en de context waarin wij samenleven. Met liefde voor alles wat leeft.

Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, workshops, familie- en loopbaanopstellingen en persoonlijk leiderschapsontwikkeling voor vrouwen.

Centeno Coaching
Jet Centeno

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: