Persoonlijke groei Voedingsadvies & Coaching

Integrale Vitaliteit en Leefstijl, meer dan voedingsadviezen
Den Haag

Door integrale vitaliteit en leefstijl krijg je niet alleen inzicht in gezonde voeding en beweging. Je krijgt inzicht in jouw eigen missie, in datgene wat je te bieden hebt aan de wereld en met welke talenten je dat kan realiseren - hoe die nu al inzet en nog beter kan gaan inzetten. Je krijgt inzicht in hoe emoties voor je werken en wanneer ze tegen je werken. Je krijgt inzicht in hoe je nog gemakkelijker kunt leven en op welke wijze jij je prioteiten stelt en jezelf motiveert. 

In de rugzak van Talent2Share zit onder andere jarenlange ervaring als ondernemer, coach en trainer. Kennis van voeding, vitaliteit en leefstijl en NLP. 

Mensen geven mij terug dat ik empatisch ben, krachtig, warm en zacht, doch actie- en resultaatgericht. 

Biografie / Over Annemiek de Meulmeester

Ik ben Annemiek de Meulmeester, moeder van twee dochters, getrouwd en woonachtig in Den Haag. Ik hou van wandelen en goede gesprekken met virenden. Ik heb vaak bloemen staan thuis, daar word ik vroijk van.

Ik wandel en fiets graag, verder kun je me ook vinden in de sportschool. In de zomervakanties kamperen wij graag, het liefst op een natuurcamping. Ik geniet van elk seizoen, hoewel de herfstkleuren me het meest aantrekken. Kleur zie ik terug in mijn leven en bij mensen en daar geniet ik van, diversiteit en afwisseling. Ik ben meer dan tien jaar ondernemer en ben van het faciliteren van organisties naar faciliteren van mensen (in organisaties) gegaan.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus wil je kennis maken, schroom niet en neem contact op.

Talent2Share
Annemiek de Meulmeester

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.