Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Talentmanagement en leerstratgie
Den Haag

Ik werk integraal op het gebied van vitalitiet en leefstijl. Het werken met je talenten, zorgt voor een goede vitaliteit en leefstijl. 

Wat zijn je talenten en hoe zet je die in. Ik werk samen met andere specialisten die ik kan aanbevelen om nog succesvoller te zijn bij trajecten. Door inzicht in je leerstrategien ontwikkel je jezelf nog beter en kan je ook inspelen op hoe anderen informatie opnemen. Hierdoor werk je effectiever. Met behulp van de MILS Meer Inzicht in Leerstrategien,  zul je ervaren dat je de talenten die je hebt nog beter kan ontwikkelen en benutten. 

Ik ondersteun bedrijven die het realiseren van een gezonde vitaliteit en leefstijl van hun mensen willen faciliteren. Ik werk in groepen en op indivdiduele basis. Ik confronteer waar nodig, geef inzichten, ben stil voor bezinning, laat jou groeien en geef soms suggesties waar nodig.  

 

Biografie / Over Annemiek de Meulmeester

Ik ben Annemiek de Meulmeester, moeder van twee dochters, getrouwd en woonachtig in Den Haag. Ik hou van wandelen en goede gesprekken met virenden. Ik heb vaak bloemen staan thuis, daar word ik vroijk van.

Ik wandel en fiets graag, verder kun je me ook vinden in de sportschool. In de zomervakanties kamperen wij graag, het liefst op een natuurcamping. Ik geniet van elk seizoen, hoewel de herfstkleuren me het meest aantrekken. Kleur zie ik terug in mijn leven en bij mensen en daar geniet ik van, diversiteit en afwisseling. Ik ben meer dan tien jaar ondernemer en ben van het faciliteren van organisties naar faciliteren van mensen (in organisaties) gegaan.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus wil je kennis maken, schroom niet en neem contact op.

Talent2Share
Annemiek de Meulmeester

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.