Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Integrale Vitaliteit en Leefstijl | begeleiding, coaching & training
Den Haag

Integrale Vitaliteit en Leefstijl helpt jou verder met inzichten in een gezond lijf, leren voor jezelf te zorgen in zowel bewegen, voeding en ontspanning. Ook je mind is een belangrijk onderdeel. Jouw geest heeft misschen tal van ideeĆ«n, zijn die afgestemd op jouw levensdoel? Jouw zijn? Met de talenten die je in jouw rugzak hebt? Doe je de dingen die bij jou passen? Wie ben jij dan? Hoe reageer je op situaties, hoe ziet jouw sociale leven eruit? Heb je steun van anderen? Voel je je gesteund door anderen? Wil je een leefstijl- en voedingsanalyse? Wil je begeleiding bij het afvallen? Wil jij meer energie? Ben je op zoek naar balans? Wil je in plaats van spartelen, spetterend door het leven? Dan ben je van harte welkom. Ik begeleid je bij jouw proces. Het maakt niet uit op welk gebied jouw vraag ligt, ik begeleid naar een gelukkiger leven, waarin jij weer regie hebt. Je leert weer volledig ja zeggen tegen jezelf en te zorgen voor jezelf. 

Wil je kennis maken met jouw talenten?

Wil je weten hoe jij leert?

Wil jij beter voor jezelf zorgen?

Neem dan eens contact op.

Biografie / Over Annemiek de Meulmeester

Ik ben Annemiek de Meulmeester, moeder van twee dochters, getrouwd en woonachtig in Den Haag. Ik hou van wandelen en goede gesprekken met virenden. Ik heb vaak bloemen staan thuis, daar word ik vroijk van.

Ik wandel en fiets graag, verder kun je me ook vinden in de sportschool. In de zomervakanties kamperen wij graag, het liefst op een natuurcamping. Ik geniet van elk seizoen, hoewel de herfstkleuren me het meest aantrekken. Kleur zie ik terug in mijn leven en bij mensen en daar geniet ik van, diversiteit en afwisseling. Ik ben meer dan tien jaar ondernemer en ben van het faciliteren van organisties naar faciliteren van mensen (in organisaties) gegaan.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus wil je kennis maken, schroom niet en neem contact op.

Talent2Share
Annemiek de Meulmeester

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.