Welzijn Kunst

Photo Art voor website en bedrijf
Voorburg

Ik breng leven, licht en beweging naar mijn afbeeldingen. Vanuit een ander perspectief naar de wereld kijken, is iets waar ik trots op ben. Kijk zelf in mijn selectie of op mijn website. 

Maken de afbeeldingen van je website niet het statement dat je over je bedrijf wilt maken? Of koos je misschien stockfoto's en zie je die nu ook op andere websites? Dan is het tijd om iets unieks te zoeken. Creëer je persoonlijke boodschap met een aangepaste opname, of kies iets uit mijn enorme portfolio aan afbeeldingen. Met vaste-prijspakketten weet je dat je budget altijd onder controle is. 

Kunstkaarten met een beperkte oplage zijn kaarten van hoge kwaliteit, verpakt in biologisch plastic. Perfect als cadeau, inlijsten of gewoon om een ​​speciaal berichtje te sturen. Individueel verkrijgbaar of als een pakket van drie. 

Biografie / Over Charlie VS Taylor

Ik ben opgegroeid aan de rand van de kust in Noord-Devon, Engeland, en woon nu 17 jaar in Nederland.  Mijn allereerste ervaring met fotografie was in de donkere kamer op de middelbare school. Ik was verbaasd om te zien hoe de pagina langzaam volliep met het beeld toen de chemicaliën met het negatief reageerden, en toen ik ze vervolgens ophing om te wachten totdat de magie plaatsvond. 

Ik heb vele jaren in het buitenland gewerkt en de wereld rondgereisd in mijn vrije tijd. Ik ben in veel verschillende landen geweest en ervoer en zag ontbering en vriendelijkheid zij aan zij. Een aantal fantastische ervaringen die de manier waarop ik naar de wereld kijk veranderden. Ik besloot om te stoppen met reizen, omdat ik iets creatiefs wilde doen. Fotografie was de voor de hand liggende keuze. Dus ik begon met een cursus, wat workshops en een studiegroep van de Royal Photographic Society... en realiseerde me dat ik mijn ware passie had gevonden. Inmiddels is het al jaren mijn volledige beroep, exposeer ik en werk ik regelmatig voor bedrijfsleven en particulier. Als ik niet achter mijn camera zit, kun je me misschien zien tuinieren, wat mijn interesse in macrofotografie voedt. Mijn twee katten, Polly en Oscar 'helpen' vaak. Fietsen is iets waar ik enorm van geniet en vanwege mijn liefde voor de zee zul je me vaak op het strand zien wandelen. Soms met, soms zonder mijn camera. Ik vind het belangrijk om de schoonheid van de natuur in zijn puurste vorm te bekijken. 

Charlie Taylor Photography
Charlie VS Taylor

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.