Duurzaamheid Stervens- en uitvaartbegeleiding

Groene grafbedekking voor een natuurlijk en persoonlijk afscheid
Den Haag

Een groen graf voor natuurlijke rust

Vanaf een persoonlijk ontwerp in prettig betrokken overleg tot aanleg met sfeervolle, sterke beplanting in lievelingskleuren. Perfect passend bij de herinnering, het licht en de aarde wordt zo’n rustig groen plekje door de jaren heen steeds mooier.

We adviseren, regelen de benodigde vergunning en onderhouden het contact met begraafplaats en steenleverancier, waar nodig. Bij de beplanting sluiten we aan bij jouw onderhoudswensen, en kunnen we vaak bestaande, persoonlijke elementen inpassen. Een plant uit de eigen tuin, de ooit verzamelde schelpjes…

In liefdevolle herinnering.

 

Zorgen voor de ander

Juffertje in het Groen neemt je graag het onderhoud van het graf uit handen. In overleg verzorgen we eenmalig, of op regelmatige afspraak. De eventuele aanvulling van de beplanting, en indien gewenst de aansluiting op de wisselende seizoenen zijn inbegrepen.

Voel je juist graag de verbinding in het zelf verzorgen? We bespreken graag persoonlijk hoe we kunnen helpen.

Biografie / Over Hedwig Bijl

Bevlogen tuinontwerper, betrokken perfectionist met groene vingers en al jaren stevig ondernemend in Den Haag en omstreken - met haar team professionals, voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp en beplantingsplannen. Dat vrouwelijk oog voor detail zorgt voor bijzondere resultaten, waarbij duurzaamheid en schoonheid hecht verbonden zijn.

 

Een mens wordt gelukkig van groen: hoe groener, hoe fijner. Dus ga nou niet alles bestraten als je geen raad meer weet met je tuin, maar vraag hoe Juffertje in het Groen je kan helpen. Wedden dat je blij wordt?

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen
Hedwig Bijl

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.