Duurzaamheid Natuur, Tuin en Landschap

Tuinonderhoud: groen genieten vanaf je terras!
Den Haag

Tuinonderhoud met liefde 

Of je nu elke maand, elk kwartaal of af en toe een paar helpende handen kunt gebruiken: we pakken het met groene liefde en veel ervaring voor je aan. Zo blijft jouw tuin zoals-ie hoort te zijn: een heerlijke plek om van te genieten. En hou je wél van tuinieren, maar doe je dat graag samen? Geen probleem: bel voor een afspraak en ervaar het.

 

Je huis verkopen mét tuin?

Zorg dan dat die tuin een geweldige uitstraling heeft, dat verhoogt je kansen enorm. Die eerste indruk in groen goud waard! Met het vrouwelijk oog voor detail maak je precies het verschil: we knappen de hele boel op, vervangen planten waar nodig en helpen met accessoires.

 

Of verhuizen naar een huis met tuin?

We zorgen ervoor dat jij je aandacht aan de verhuizing kunt geven, en de tuin helemaal naar je zin is. Of dat nou met een totaal nieuw ontwerp is - bijvoorbeeld om alles kindvriendelijker te maken - of met een grondige opknapbeurt.

Biografie / Over Hedwig Bijl

Bevlogen tuinontwerper, betrokken perfectionist met groene vingers en al jaren stevig ondernemend in Den Haag en omstreken - met haar team professionals, voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp en beplantingsplannen. Dat vrouwelijk oog voor detail zorgt voor bijzondere resultaten, waarbij duurzaamheid en schoonheid hecht verbonden zijn.

 

Een mens wordt gelukkig van groen: hoe groener, hoe fijner. Dus ga nou niet alles bestraten als je geen raad meer weet met je tuin, maar vraag hoe Juffertje in het Groen je kan helpen. Wedden dat je blij wordt?

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen
Hedwig Bijl

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.