Welzijn Storytelling & Schrijven

Hommes' Verhaal | Andere perspectieven op de wereld om je heen
's-gravenhage

Ik houd ervan om met een verhaal, een blog als dit, nieuwe perspectieven te schetsen op de wereld om me heen, zoals ik die zie. Niet een mening of een oordeel, een statement in een paar woorden. Daar zijn er al genoeg van tegenwoordig.En het is ook niets voor mij. Het is me te hard, te stellig.

Ik heb zo hier en daar een komma nodig om een punt te maken. En ik wil open blijven staan, nieuwsgierig blijven en vragen stellen. Luisteren. Proberen te snappen. En er dan mijn verhaal van maken.

Kan ik je helpen met jouw verhaal? Dat doe ik graag als (schrijf)coach, klankbord, sparringspartner of als schrijver.

Biografie / Over Saskia Hommes

Ik denk dat ik een jaar of zeven, acht was. Ik wurmde me in een donker hoekje onder het schuine dak op zolder, aan een bureautje dat daar stond. Om te schrijven. Op zondagochtend als iedereen nog sliep. Schrijven was fijn. Het gaf me rust en een gevoel van avontuur tegelijk. Vrijheid. ​Wat ik schreef was mijn verhaal. Als het waar was en ook als het niet waar was. Helemaal mijn verhaal.

​Inmiddels heb ik het zolderhoekje verruild voor een grote tafel bij het raam in de woonkamer. Maar schrijven doe ik nog. En ik teken en boetseer, heb een baan, ik tuinier en kook graag, lees en hang op de bank voor een serie. Maar het meest houd ik toch wel van schrijven. Het zachte, vloeiende krassen van een vulpen op papier.

Ik houd van taal, van bijzondere woorden. En ik houd ervan om met een verhaal, een blog als dit, nieuwe perspectieven te schetsen op de wereld om me heen, zoals ik die zie. Niet een mening of een oordeel, een statement in een paar woorden. Daar zijn er al genoeg van tegenwoordig.

En het is ook niets voor mij. Het is me te hard, te stellig.Ik heb zo hier en daar een komma nodig om een punt te maken. Ik wil open blijven staan, nieuwsgierig blijven en vragen stellen. Luisteren. Proberen te snappen. En er dan mijn verhaal van maken.

En als je wilt, help ik je, als coach of sparringspartner, jouw verhaal te maken.​

Hommes' Verhaal
Saskia Hommes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: