Persoonlijke groei Ademtherapie

Groei en ontwikkeling en welzijn
Den Haag

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, shiatsu, voetreflexologie, klankschaal healing

Ademhaling -levenskracht, de sleutel tot  zelf-bevrijding en vernieuwing. We begrijpen dat we meer zijn dan alleen maar lichaam. We zijn uitgesproken lichtwezen in een fysiek lichaam. Ik ondersteun je in je wens om een stralend, bewust mens te willen zijn. We onderzoeken de mogelijkheid voor jouw lichaam, hoe jij op een eenvoudige en krachtige manier de stroom van de adem, je levenkracht weer naar binnen kunt laten.We onderzoeken ook, wat je tegenhoudt om vrij te ademen.

De Ademhaling verbindt ons met ons zielenveld, met ons bewustzijn waardoor we universeel verbonden zijn met elkaar. Niets is gescheiden, ademhaling verbindt ons allemaal, dus laat ons samen adem halen.

Ik laat jou op een unieke wijze ervaren hoe je door aandachtig gericht te zijn op je lichaam en de ademhaling, meer ruimte ervaart in je lichaam, meer rust en ontspanning voelt en dat je weer helderder kunt denken en in de kortste tijd vrede in jezelf kunt ervaren en deze brengen we dan samen de wereld in. Dat is dan mijn wens voor ons allemaal.

Ademhaling:

  • helpt bij genezing en ontspanning
  • heeft een regenererende en verjongende werking
  • is de kracht achter onze stem, laat ons zingen en lachen en huilen
  • is de tranformator in ons lichaam
  • Voel je nu de motivatie en doorzettingsvermogen om je hiervoor in te zetten, ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Regina Cove

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.