Gezondheid Shiatsu Therapie

Persoonlijke ontwikkeling
Den Haag

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, shiatsu, voetreflexologie, klankschaal healing

Het is mijn intentie dat jij je op een bijzondere wijze weer belangrijk gaat voelen. Waardevol, met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid in het leven wilt staan. Wij maken de wereld, de wereld dient ons en wij dienen de wereld.
Samen vinden wij je passie en talenten en onderzoeken welke wegen nodig zijn, zodat jij je passie en talenten gaat  leven.

Mijn werk begint bij je voeten, je voet geeft mij op een unieke wijze informatie over wat je lichaam nodig heeft, zodat jij weer welzijn en vertrouwen kunt voelen, jij weer thuis bent in je lichaam, het huis van je ziel op dit moment van je Zijn. Elke verandering begint met de eerste stap. De passende schoenen om de eerste stap te kunnen zetten, zijn de inzichten die wij in de loop van je proces gaan verzamelen. Jij bepaalt hoe ver, hoe diep en snel of langzaam jij wilt gaan. Mijn gevoeligheid zal mij ondersteunen om jou op de juiste wijze te begeleiden.

Verlang je naar openheid, meer levensvreugde, naar doelgerichtheid en doorzettingskracht,nieuwe uitdagingen en een gevoel van thuis zijn in jou, volg dan je hart, je bent welkom bij mij.
 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Regina Cove

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.