Duurzaamheid Communicatie en presentatie

Woorden die werken: jouw bedrijf écht onder de aandacht met Gabriella van der Linden.
Den Haag

Webtekst of Facebookpost, profieltekst of pitch, blog of brochure: met échte copywriting bereik je jouw doel: grotere naamsbekendheid, meer bewustzijn of hogere omzet bijvoorbeeld. Jouw eigen tone-of-voice – mijn woorden die werken.

Werkwoordwinkel is het tekst- en communicatiebureau met hart voor jouw zaak. Met klanten vooral in groen, gezond en educatie en slimme partners voor SEO, design en campagnes.

Gabriella van der Linden schrijft om gelezen te worden – dat betekent dat ze niet aan dertien-in-een-dozijnteksten doet. Dus heb je niets anders te bieden dan je concurrent? Dan zoekt ze samen met jou tot jouw unieke kwaliteit op tafel ligt – of de bijzondere rode draad die al jouw diensten verbindt. Pas dan krijg je woorden die werken: tekst die de emotie raakt. Anders dan anders, razend doelgericht en toch helemaal passend bij jou en je bedrijf.

Leven is leuker in het echt.

Biografie / Over Gabriella van der Linden

Ondernemend in groen en gezond: als enthousiast docent, alternatief marketeer met plezier en neerlandica met een pak kennis en ervaring in tekst en communicatie. Met veel liefde voor mindful leven, zorgvuldig omgaan met de aarde - en je eigen weg nemen, stap voor stap. Introverte lettervreter met een giga-netwerk, inspirator/coördinator van Bewust Den Haag en hoofdverzinner van Moestuinieren aan de Keukentafel en Werkwoordwinkel. Dekt dat ongeveer de lading? Welnee, maar dan heb je vast een idee. Wil je mijn hulp of graag samenwerken? Bel of mail me voor een koffieklets.

Leven is leuker in het echt.

Werkwoordwinkel
Gabriella van der Linden

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: