Persoonlijke groei Opleiding en Training

Voice Dialogue
Den Haag

VOICE DIALOGUE – Effectief Communiceren; Werken met je innerlijke stemmen

Opleiding tot Voice Dialogue Begeleider

Persoonlijk Proceswerk

Voice Dialogue is een eenvoudige en niet-oordelende methode die vaak leidt tot diepgaande inzichten en blijvende resultaten. In ons als persoon leven als het ware vele subpersonen van verschillend pluimage, met elk een eigen stem en onderling vaak tegenstrijdige belangen. We zijn ons vaak niet bewust hoe sterk ons leven door hen wordt bepaald.

Je gaat letterlijk in gesprek met de verschillende stemmen (subpersonen), zoals de Perfectionist, de Drammer, de Criticus, de Genieter, het Kwetsbare Kind. Zodoende verken je je innerlijke krachtenveld, word je je bewust van je eigen patronen en leer je effectief regisseur te worden over je eigen leven.

In deze training maak je aan den lijve kennis met deze krachtige, transformerende methode en doe je ervaring op vanuit beide posities (begeleider en cliënt).

 

Deze jaartraining is opgebouwd uit 5 nivo’s van elk 3 dagdelen, inclusief supervisie:

  • Nivo 1: Ik en mijn ‘ikken’
  • Nivo 2: Innerlijk Kind
  • Nivo 3: Innerlijke Criticus
  • Nivo 4: Schuld, Schaamte, Twijfel versus Autonomie
  • Nivo 5: Boosheid, Woede, Haat, Wraak

Wanneer je jezelf beter wilt leren kennen en/of interesse hebt in één (of meerdere) van de thema’s kun je je per nivo inschrijven. Wanneer je je wilt specialiseren in de methode Voice Dialogue om deze te kunnen inzetten binnen coaching en/of andere vormen van persoonlijke begeleiding, raad ik je aan alle nivo’s te volgen, inclusief de supervisie-avonden (1x per maand).

Biografie / Over Margje Tiemstra

Na een 20-jarige theatercarrière en 15 jaar docentschap Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Leiden, werk ik als freelancer in familieopstellingen, trainingen en verdiepend individueel werk. Sinds 2001 heb ik mijn eigen praktijk.

Ik heb mij therapeutisch bekwaamd in Psychodrama, Voice Dialogue, Familie- en Systeemopstellingen, Relatietherapie, Een Taal erbij / Contextuele Therapie, NLP, PSYCH-K en Traumawerk. 

Mij beweegt de ontdekkingstocht naar de vele dimensies van ons bestaan en hoe wij ons als mens hierin vrijer kunnen bewegen. Mijn kracht ligt in het vanuit de kern in beweging brengen van processen in mensen en tussen mensen onderling.

De ‘lemniscaat’ (‘striklijn’) is hierbij mijn formule; dit wiskundig symbool verbeeldt tevens het evenwicht tussen het stoffelijke en het geestelijke.

Familieopstellingen Den Haag
Margje Tiemstra

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.