Persoonlijke groei Psychotherapie

Speyertherapie, een andere behandelwijze voor psychische problemen & Counseling.
Zoetermeer

De therapie is altijd kortdurend en veelal intensief.  De werkwijze is zeer geschikt voor mensen met uiteenlopende klachten, zoals het hebben van een burn-out, depressies,  emotionele gevoelsproblemen, relatie- en of opvoed en communicatieproblemen.

Jij verandert niet door het krijgen van goede adviezen of inzicht. Dat zijn veranderingen die meer vanuit het verstand komen, de veranderingen bij deze manier van werken komen vanuit het gevoel. Je wordt vrijer en leert echte vrije keuzes maken.

Speyertherapie is een intensieve 10 daagse lichaamsgerichte therapie, voor mensen die vastgelopen zijn  in hun leven. Deze manier van werken geeft je de mogelijkeheid grote opruiming in korte tijd te houden. De methode richt zich op het behandelen van (emotionele) problemen in het heden, die al veel eerder zijn ontstaan, vaak in de vroege jeugd.

Counsellng is een vorm van psychosociale hulpverlening waarbij de counsellor op professionele wijze  naar je luistert en door het stellen van de juiste vragen, jou helpt gericht inzicht te verkrijgen in jouw eigen  persoonlijke probleemsituatie. Je eigen aandeel en jouw eigen gedrag komt hierbij ook aan bod.

De gesprekken verlopen altijd gestructureerd en je ontdekt zelf hoe je jouw problemen kunt hanteren of kunt oplossen. Dit alles vanuit je eigen kracht en jouw mogelijkheden. 

Jij gaat ontdekken hoe je je eigen leven graag anders in zou willen richten, wat nodig is om tot die verandering te komen en hoe je dit het best kan aanpakken.

Vergoeding ziektekostenverzekering behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer info 22180976 of caroline-dekker 

 

Triade Travel, Medium en Therapy
Caroline Dekker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.