Persoonlijke groei Energetisch werk

Transformeer onnodig lijden naar kracht
Den Haag

KOM TERUG BIJ JEZELF
We werken aan het herstellen van de verbinding met jezelf. We schonen jouw energetisch systeem op, verwijderen blokkades en karmische banden die jou niet meer dienen.

VERRIJK JEZELF MET INZICHTEN
Bij het herstelproces komen als vanzelf onderwerpen naar boven drijven die jouw aandacht nodig hebben. Wat is de reden dat bepaalde omstandigheden steeds in je leven terugkeren.

‚ÄčONTDEK JOUW WARE POTENTIE
Wie zichzelf kent, kent het universum. Ontvang verschillende activaties waarmee je jezelf verder kunt ondersteunen in jouw persoonlijke proces, jouw persoonlijke meesterschap.

Diyavision Action by Choice organiseert onder meer workshops, trainingen, meditatiechallenges (online) en coachingstrajecten.

Biografie / Over Usha NIrandjan

Hoi! Fijn dat je Diyavision hebt gevonden! Ik ben Usha en sinds een aantal jaren ben ik volledig in de ban van alles wat met innerlijke bewustwording te maken heeft.

Tijdens mijn intense zoektocht naar de essentie van mijn bestaan zijn spirituele en energetische aspecten samengekomen en heb ik mijn passie ontdekt. Na afronding van mijn MEAO opleiding heb ik ervoor gekozen om de weg van de minste weerstand te kiezen niet wetende dat lessen volgen goedschiks of kwaadschiks. De beoogde opleiding tot maatschappelijk werker leek mij te confronterend en uit angst voor uitval is deze opleiding afgevallen: het eerste jaar zou namelijk heel confronterend zijn. Achteraf gezien blijk ik alsnog wel mijn hele leven op zoek te zijn naar mezelf, alleen zonder de kennis over het zelf.

Ik ben door diepe processen gegaan en mijn missie is om onnodig lijden te helpen transformeren naar kracht. In mijn logo is een gladiool verwerkt: deze staat symbool voor het belangrijk moment waarin ik aan het begin van mijn spirituele pad stond die nu tot uiting komt in de buitenwereld.

Diyavision Action By Choice
Usha NIrandjan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: