Welzijn Opleiding en Training

Aromatherapie Workshops & Trainingen
Wassenaar

Wil jij je kennis verdiepen in de werking van Aromatherapie? Bijvoorbeeld op het gebied van rust & ontspanning of focus & concentratie? Of wil je vaardiger worden in het blenden van etherische oliën tot een mooie natuurlijke geur? 

Bij Veritarôm kun je daarover leuke workshops volgen. We werken in kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor plezier, vragen en persoonlijke aandacht. Op de website vind je het open aanbod. En als je met een groepje van meer dan drie bent, kun je met Vera ook een eigen datum afspreken.

Verder kun je bij Vera ook, op afspraak, terecht voor een persoonlijk aromatherapie consult. Want aromatherapie met etherische oliën kan je zo mooi ondersteunen als je bijvoorbeeld moeite hebt met in slaap vallen, last hebt van stress gerelateerde klachten of moeite hebt met focussen. 

Biografie / Over Vera Uit de Weerd

Mijn naam is Vera Uit de Weerd. Ik ben een internationaal gecertificeerd (IFA) aromatherapeut, natuurlijk parfumeur en van oorsprong verpleegkundige. Het mensen ondersteunen naar een goede gezondheid zit denk ik gewoon in mijn dna. Want het geeft mij altijd heel veel voldoening.

Daarnaast heb ik ook een hele grote liefde voor natuurlijk geuren, voor aromatherapie en voor biologische etherische oliën.
Tijdens mijn verpleegkundige opleiding kwam ik in het VU ziekenhuis voor het eerst in aanraking met Roomse Kamille. Dat werd daar gebruikt voor het ontsmetten van wondjes. En daar gingen mijn ogen van open. Want wat biedt de natuur toch zoveel goeds: mooie etherische oliën, extracten, infusies, het werd een deel van mijn levenspad. Eerst voor mijzelf, toen voor mijn gezin, en later ook professioneel.

Ik werk vanuit mijn Geur Atelier & Praktijkruimte in Wassenaar. Daar geef ik de workshops en ontvang ik mensen voor Persoonlijke Aromatherapie consulten en behandelingen. En ook jij bent van harte welkom.

Wil je meer weten?
Neem dan contact met me op of kijk eens op de website. Want daar vind je veel informatie over etherische oliën en verder ook goede recepten en tutorials.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: