Persoonlijke groei Counselling

Counsellingspraktijk voor vrouwen
Den Haag

Wil jij graag dat er iemand met je meekijkt, je een spiegel voorhoudt en je op weg begeleidt naar het leven dat je nastreeft? Bijvoorbeeld:

- rust vinden in vervelende dingen die in je verleden zijn gebeurt, en waar je nog last van hebt

- beter voor jezelf opkomen zodat niemand meer over jouw grenzen heen gaat

- erachter komen hoe je je leven nu werkelijk wilt inrichten; alleen, met/zonder kinderen, loondienst/zelfstandig, etc.?

- weer open staan voor een liefdevolle relatie of beter omgaan met conflicten in je huidige relatie?

Het is maar een greep van de vragen die bij jou kunnen spelen. Met verschillende theoretische kaders en bovenal vanuit een gevoel van empathie en oprechte interesse help ik jou verder. Vaak zie ik dat die vragen samenhangen met hoe je naar jezelf kijkt; we zullen dus ook onderzoeken hoe stevig jouw gevoel van eigenwaarde is ontwikkeld.

In mijn praktijk richt ik mij op vrouwelijke cliënten. Meer weten? Kijk op mijn site of maak een afspraak voor een korte telefonische kennismaking.

 

Biografie / Over Amanda Diemel

Mijn naam is Amanda Diemel en mijn voornaamwoorden zijn zij/haar. Opkomen voor jezelf en leven zoals je dat graag wilt is niet altijd makkelijk. Ik weet dat ook uit eigen ervaring. Juist daarom ondersteun ik vrouwen graag in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om je respectvol te behandelen. Ik daag uit waar nodig maar respecteer altijd jouw grenzen.

Ik gun het jou dat je weer gaat stralen in je eigen leven. Dat je niet aan het óverleven bent maar aan het leven en beleven. Op mijn site heb ik hier een prachtig gedicht over geplaatst: Phenomenal Woman van Maya Angelou.

Graag ondersteun ik jou bij het realiseren van jouw gedroomde leven. Opkomen voor jezelf kan daarbij een thema zijn of/en het (her)ontdekken van je eigenwaarde. Maar ook met andere persoonlijke vragen ben je welkom. Verder zet ik mij ook bijzonder graag in voor vrouwen die nog nooit een (seksuele) relatie hebben gehad en hierover willen praten, vrouwen zonder kinderwens die stuitten op onbegrip van familie, en vrouwen die zorg dragen voor iemand met een psychische aandoening. 

Staat jouw vraag er niet bij maar heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact op, ik luister graag naar je!

Ik heb mijn opleiding tot Counsellor in 2013 afgerond bij de Academie voor Coaching en Counselling. Verder volg ik regelmatig workshops, trainingen en andere ontwikkelactiviteiten. Daarnaast volg ik supervisie (bij een ervaren psychologe) en intervisie (doorlopend, met mede-professionals).

 

Amazone Counselling
Amanda Diemel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: