Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Voedingsdeskundige, diëtist, gezondheidscoach
Den Haag

Kies voor voedingscoaching, een culinair consult of de persoonlijke begeleiding

Voedingscoaching, kooklessen en gezondheidsbegeleiding: met een culinair diëtiste leer je stap voor stap dat genieten het belangrijkst is - en dat dat prima samengaat met gezonde voeding.

Geen vet, geen suiker, geen gluten: het lijkt soms wel een gevangenisstraf. Hoe krijg je tóch wat lekkers op mijn bord? Of: hoe verwen je jouw tafelgenoot-op-dieet? Met Charlottes hulp ga je vanuit een gedegen voedingsadvies naar écht genieten. Nét wat het beste werkt voor jou: van een enkel consult tot de stap voor stap persoonlijke begeleiding - als je wilt zelfs tot in de keuken. Zo wordt gezond leven bourgondisch leven!

Biografie / Over Charlotte Warner

Kookgek, auteur, kookdocent, chefkok, diëtist, orthomoleculair voedingskundige en levensgenieter… voor Charlotte Warner kan het prima elke dag feest zijn. Juist wanneer je aan een gezonder gewicht of leefstijl moet werken, is het des te belangrijker alles een beetje lollig te houden. Waar zou je het anders voor doen?

Bij Charlottes lezingen vallen de schellen je van de ogen: wat vroeger goed was, is vaak niet meer wat het lijkt. Charlotte onthult in heldere, overtuigende taal en met een flinke portie humor de do's en don'ts van de voedingsleer. Dat levert inspirerende lezingen op over fabeltjes rond voeding en het effect van lekker genieten.

De Bourgondische Diëtist
Charlotte Warner

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: