Duurzaamheid Verhuur Accommodaties

Cadeauwinkel met koffiecorner voor gebak en lunch, en ruimte voor workshops of bijeenkomsten
Rijswijk

Wij willen graag positiviteit uitstralen en een fijne plek aanbieden waar je kunt genieten van onze mooie producten, in een huiselijke sfeer.

In de winkel vind je een mix van verschillende disciplines, zoals mode, interieur, food en kunst. Bij Cosy Cosas vind je producten die aansluiten bij verschillende levensstijlen. Veel bijzondere cadeautjes met een verhaal en gericht op duurzaamheid en gerecyclede en handgemaakte producten.

Bij Cosy Cosas kun je ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met zelfgemaakte gebak of een gezonde lunch van dagverse producten in de gezellige koffiecorner of op het buitenplaatsje. Naast de ruime koffie en theevarianten bieden wij vers geperste sapjes, en ook onze eigen gemaakte smoothies zijn heerlijk om eens uit te proberen. Tevens is het mogelijk voor flexwerkers om vanuit de winkel te werken onder het genot van een kopje koffie en bijvoorbeeld een lunch.

Cosy Cosas biedt tevens vele mogelijkheden om het leven te vieren. Hierbij kun je denken aan: high tea, lezingen, ladies night, kledingparty, netwerk- brainstorm of andere bijeenkomsten. Maar wij staan zeker open voor jouw eigen idee! Heb je een leuk idee wat je bij Cosy Cosas zou willen doen, laat het ons weten.

Ook biedt Cosy Cosas leuke workshops, zoals een workshop glas in lood, glazen ring, mozaïeken, handlettering, schilderen of Feng Shui. Iedereen is welkom om een workshop of lezing te geven. Wij denken graag mee en samen komen we er vast wel uit.

Graag tot ziens bij Cosy Cosas

 

Biografie / Over Patricia Van Schaik

Ik begon mijn carriere in het toerisme. Eigenlijk heb ik daar alles bij elkaar maar 7 jaar in gewerkt, maar dat was wel de grondlegger van al mijn andere spilfuncties. Ik vond het heerlijk om andere talen te spreken en culturen te leren kennen. Dus ging werken in het toerisme op de Spaanse eilanden. Ik heb daar als jonge vrouw geleerd mijn grenzen te verleggen, mensenkennis opgedaan en oplossingen te bieden in soms erg complexe zaken.

Daarna terug in Nederland in eerste instantie gewerkt als intercedente; heerlijk om mensen aan het werk te kunnen helpen of hun c.v. een update te geven. Vanuit die functie ben ik ooit begonnen als directie secretaresse en de banen daarna hadden altijd die strekking. Officemanagement leek op mijn lijf geschreven, maar was toch vaak "in between jobs". Vanuit een periode van rust heb ik bedacht wat ik zelf wilde, waar ik goed in was, wat ik wilde veranderen in mijn leven enz.enz.

En toen kwam in 2017 het idee om de concept store Cosy Cosas (gezellige dingen) te beginnen. Dat heb ik vervolgens bijna 1 jaar uitgewerkt, marktonderzoek gedaan en gekeken hoe anderen zoiets hadden opgezet. Na een kleine stage in Delft bij concept store Pleck, voelde ik dat ik niet meer terug kon. Nu zijn we inmiddels 1 jaar verder, Cosy Cosas krijgt steeds meer naamsbekendheid, de klanten zijn enthousiast, producten steeds mooier en hopelijk gaan we dit jaar nog meer mooie dingen beleven. Ik kijk ernaar uit!

Cosy Cosas
Patricia Van Schaik

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: