Duurzaamheid Verhuur Accommodaties

Grand Café Utopie
Den Haag

Utopie is een ontmoetingsplaats voor idealisten. Het grand café is zes dagen per week vanaf het middaguur geopend om te ontmoeten, organiseren of presenteren. Op de menukaart staan louter biologische, vegetarische en vegan producten. Utopie is een initiatief van Utopie Advocaten, een idealistisch advocatenkantoor in Den Haag. Beide zijn te vinden in de Grote Pyr op de hoek van de Waldeck Pyrmontkade en de Elandstraat.

Utopie bestaat uit een café en een zaal die afzonderlijk maar ook aaneengeschakeld als een ruimte van 100 m2 beschikbaar is voor publieke en besloten ideële initiatieven variërend van vergaderingen, debatten tot optredens. Er is plaats voor maximaal 90 bezoekers. Utopie beschikt over de nodige apparatuur en voorzieningen. Afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Vul het formulier op de website in wanneer je interesse hebt om Utopie te huren. We nemen daarna snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Biografie / Over Marco van Duijn

Marco van Duijn is een van de initiatiefnemers van Utopie. In het dagelijks leven is hij (ook) advocaat gespecialiseerd in natuurbescherming, dierenwelzijn en verenigingsrecht. Van Duijn werkt bij Utopie Advocaten dat boven het grand café is gevestigd.

Grand Café Utopie
Marco van Duijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.