Persoonlijke groei Muziek & Zang

authentiek zingen & klank maken, jouw geluid, jouw kracht!
Den Haag

Ik ben Julie Scott, zangeres, vocal coach en creative advisor. Ik ben een professional nomad, reis met mijn lief door de stad, het land en de wereld. Ik ben gepassioneerd over alles dat te maken heeft met muziek, inspiratie, creatie en de connectie tussen mensen in de breedste zin des woords.

Muziek
Ik ken muziek als grote koppelaar die mensen van verschillende werelden bij elkaar brengt, als troostende soundtrack na een verloren relatie, als adrenalinepomp tijdens het sporten en als geheugensteun bij een dierbare herinnering. Voor mij als muzikant en maker is het de manier om mijn gevoelens en gedachten vorm te geven. Daar waar woorden tekort schieten, daar is muziek. Ik nodig je graag uit voor een van mijn concerten, soms solo, dan weer samen met celliste Maaike Peterse onder de naam Weeping Songs.

Zangles en stemexpressie
Zingen met overgave, passievol optreden en bevlogen spreken. Ik leer je jouw stem helemaal ontdekken, zodat je meer inzicht krijgt over jouw manier van geluid maken, hetgeen je vertrouwen zal vergroten.
Ik werk op individuele basis en met groepen, in binnen- en buitenland. Ik heb een persoonlijke, ervaringsgerichte en holistische benadering van de stem. 

Creatief advies
Ik gebruik mijn eigen creativiteit om die van jou aan te boren, ik deel mijn passie en aandacht om samen met jou te zoeken naar nieuwe verbindingen en mogelijkheden. Ik ben jouw sparringspartner, of het nou gaat om een persoonlijk vraagstuk of een bedrijfscasus, ik werk vanuit zorgvuldigheid, met tijd, belangstelling, inspiratie en humor.  

 

 

 

Biografie / Over Julie Scott

Ik ben Julie Scott, ik zing, schrijf, heb mijn eigen zangpraktijk en organiseer in opdracht regelmatig allerlei inspirerende evenementen en bijeenkomsten. Ik ben reislustig en tegelijkertijd verliefd op de stad waar ik al jaren woon, Den Haag. Daarom reis ik ook als ik in Nederland ben, door mijn eigen stad als professional nomad.
 


 

zangeres - vocal coach - creative advisor
Julie Scott

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.