Duurzaamheid Administratieve dienstverlening

Vindbaarheid op internet: specialisatie Den Haag
Den Haag

Waarom heb ik als bedrijf SEO nodig?

We beginnen bij het begin: mensen zoeken bedrijven via zoekmachines. De vraag die je stelt, bevat de voor jou meest logische zoekwoorden, bijvoorbeeld ‘coach’ en ‘Den Haag’.

Google gebruikt die woorden om alle websites op het hele wereldwijde internet af te zoeken en op volgorde van belangrijkheid aan je te tonen. Je krijgt dus een lijst van alle websites te zien waar de woorden ‘coach’ en/of ‘Den Haag’ in voorkomen. En dan ga je vergelijken, je leest al scannend de websitenamen, je klikt er een paar aan – en je kiest. Dit alles doe je op de eerste pagina van Google: je kiest dus uit een stuk of tien websites het bedrijf waar jij je tennisracket gaat kopen. Want je hebt ook gezien dat Google maar liefst bijna 40.000 resultaten in de lijst had gezet… alleen dat aantal zorgt er al voor dat je niet eens op pagina twee gaat kijken. Tien bedrijven vergelijken is echt lastig genoeg – heel veel mensen kijken niet verder dan de eerste drie bedrijven.

Met andere woorden: als coach in Den Haag zul je dus niets verkopen via je website als die niet op de eerste pagina van Google staat. En het liefst in de top drie. Dat bereik je nooit vanzelf: daar heb je SEO voor nodig. Daarmee wordt jouw website ‘optimaal gemaakt voor het gebruik door de zoekmachine’: we maken het Google makkelijk jou omhoog te gooien.

EyeconMedia SEO
Chris Kleingeld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.