Welzijn Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Je hart thuisbrengen | Chi Neng qigong voor bewust en ontspannen leven
Den Haag

Waar ben je...?

Achter je laptop, in de keuken, een vergadering op het werk. Alledaagse situaties. Je lichaam is er, maar ben je er ook echt? Waar is je geest, je aandacht? En je hart? Hier en nu? Of bij de volgende dag, bij je boodschappenlijstje of ergens in het verleden?

Wie ben je..?

En ken je dat gevoel, dat je steeds iemand "moet zijn" die je niet bent? En dat wie je echt bent of wilt zijn er niet goed uit komt? Je voelt dat er meer in je zit, maar zit een beetje vast in een rol. In ons dagelijks leven vervreemden we soms van onszelf, ons lichaam, van hier en nu, van ons hart. We raken uit balans. Dat leidt tot ongemak; fysiek, mentaal of allebei. 

Breng je hart weer thuis

Chi Neng qigong is een Chinese bewegingsleer; een soort meditatie in beweging. Bedoeld om terug te komen bij jezelf, in de ontspannen, natuurlijke staat die we allemaal in ons hebben, maar die in het dagelijks leven vaak zo ver weg lijkt. Door het te beoefenen - toegankelijke, vloeiende bewegingen, uitgevoerd in een "mindfulle" staat - raak je meer in balans, versterk je het zelfherstellend vermogen van je lichaam en ervaar je de rust en de kracht om je volle potentie te leven. Je brengt je hart thuis.

Ik geef series van zeven lessen per seizoen en workshops op maat. Daarnaast geef ik individuele begeleiding en coaching.

 

Je hart thuisbrengen
Saskia Hommes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.