Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Ruimte voor betekenisvolle activiteit en verbinding
Leidschenveen

Medio 2017 is SOUL onstaan, wat staat voor Spirituele Ontmoeting & Uitwisseling Leidschenveen.
Geboren vanuit de wens om een plek te creeëren voor Den Haag (Oost) en omstreken, waar mensen samenkomen in ontwikkeling, bewustwording, groei en verbinding.
Waar veel genoten mag worden van mooie workshops, muzikale evenementen, informatieve bijeenkomsten, ceremonieën etc.
Waar innerlijke deuren geopend mogen worden, waardoor bezoekers/deelnemers én aanbieders nog meer kunnen stralen en stromen!

SOUL is basis van THUIS!, praktijk voor ademwerk en holistische massage (thuisinjelijf). Daarnaast heeft zij een levendige agenda met verschillende inspirerende activiteiten.
Zoek je een plek voor het organiseren van jouw eigen activiteit? De ruimte kan worden gehuurd, waarbij je van het netwerk en de agenda van SOUL gebruik kunt maken. Ook samenwerking behoort tot de mogelijkheden; binnen het netwerk wisselen we graag uit.

We shine brighter together!

Het betreft een ruime (38,5 m²), lichte en sfeervolle ruimte, geschikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een lezing/presentatie (max 20 pers.), workshop/proefles (max 10 pers.), huiskamerconcert of muziekles.

De huur wordt altijd in overleg en naar redelijkheid afgestemd en is inclusief gebruik van water, toilet, verwarming en indien gewenst stereo, piano en matrasjes. Flipover, extra stoelen en koffie/thee in overleg.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf A4/A12 en metrostation Leidschenveen
Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bezoekers en huurders die die je voorgingen, zijn erg enthousiast. Op de websites kun je ervaringen lezen én natuurlijk in de agenda kijken welke fijne activiteiten er reeds zijn gepland!

SOUL
Esther Hanewinckel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.