Gezondheid Natuurgeneeskunde

massagetherapie en bewustwording
Den Haag

Hoe meer je jezelf leert kennen, hoe vollediger je in het leven kunt staan. Holistische massagetherapie ondersteunt je hierin. Door contact te maken met je lichaam, ervaar je immers een betekenisvol contact met jezelf. Je lijf is een uitdrukking van je fijngevoeligheden, je overtuigingen, je geschiedenis. Kortom, je lichaam geeft aan hoe het écht met je is. 

Op de massagetafel word je ondersteund je blik naar binnen te richten. Zo kun je ontdekken wat er in je lichaam gebeurt. Door te merken wat er in je omgaat, ontstaat er een ingang tot lichaamsbewustzijn. Een basis voor zelfbesef. Dit kun je vervolgens meenemen je dagelijkse leven in.

Deze manier van masseren is een toegankelijke ingang om je ontwikkeling te verdiepen in het (be)leven van het hier en nu. De kalmte brengt samen met rust, kwaliteit in de ervaring. Vooraf in een kort gesprek kun je aangeven waar je behoefte ligt in de handeling. Vervolgens beslissen we samen welke massage bij je past in het moment. Ondanks dat de massagevormen  in de massagetherapie verschillen, hebben ze één warme gemene deler: aandacht. Aandacht voor jou en datgene wat er in je speelt. 

Holos komt uit het Latijn en betekent geheel. Holistische massagetherapie is dan ook gezond, niet alleen voor je lichaam of voor je gevoelsleven maar voor jou in je geheel. Vanzelfsprekend is holistische massagetherapie een weldaad voor letterlijk elk persoon. Betrokkenheid voor jezelf is en blijft de voedingsbron voor een waardevol bestaan.  

 

VANDAAG - massagetherapie en bewustwording
Jansje Koren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.