Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

KRACHTSESSIE | verandering in een handomdraai
Den Haag

WAT IS EEN KRACHTSESSIE?

Een KRACHTSESSIE is een krachtige en eenvoudige methode om gewoonten, beperkingen en blokkades te doorbreken. We werken 1-op-1 en gebruiken inzichten uit de neuro-wetenschappen, NLP en PSYCH-K®. Het dringt door tot onderbewuste gedachtepatronen en overtuigingen en verandert deze op eenvoudige wijze.

 

VOOR WIE?

Voor iedereen die tegen dingen aanloopt, zich graag beter wil voelen en zich verder wil ontwikkelen. Met name effectief bij onzekerheid, niet lekker in je vel, spanning, minderwaardigheidsgevoel, twijfelen, faalangst, laag zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen.

 

WERKEN MET OVERTUIGINGEN

Je overtuigingen hebben effect op hoe jij je voelt, wat je denkt, wat je doet en wie je bent. Als je overtuigingen je (onbewust) blokkeren of als je een belemmering ervaart, dan is het tijd om ze te vervangen door ondersteunende en krachtige overtuigingen. In een KRACHTSESSIE sporen we de overtuigingen op en zetten we ze om in overtuigingen die jou helpen en kracht geven. En dat merk je direct!

 

WERKEN MET OUDE STRESS EN DISBALANS

Er zijn veel gebeurtenissen in je leven dit stressvol zijn of disbalans veroorzaken. Normaal gesproken komt je systeem ook weer tot rust en ontstaat er balans. Helaas is dit niet altijd wat er gebeurd. Je herkent dan misschien spanning, emoties of angst, op het moment dat je er alleen al aan terugdenkt. Of juist dat je er niet aan wilt of kunt denken. In een KRACHTSESSIE wordt de stress gekalmeerd en komt er balans en rust in plaats van disbalans en spanning. Je voelt direct het verschil.

Krachtsessie
Laura Minneboo

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.