Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulnesstraining | individuele mindfulnesscoaching en counselling
Zoetermeer

Ben je op zoek naar rust in je (drukke) hoofd … en rust in je lijf? Wil je je concentratievermogen verbeteren? Heb je alles wat je wilt, maar voel je je toch rusteloos? Wil je gewoon meer genieten van de grote dingen … en zeker ook van de kleine dingen die jouw leven zo aangenaam maken?

Hinderlijk zo’n druk hoofd, vol gedachten … gewoon niet te stoppen. Best moeilijk om mij voor langere tijd te concentreren. Een conflict, privé of op de werkvloer, heeft altijd een enorme impact op mij. Ik heb moeite met lastige personen of situaties. Het lijkt alsof mijn leven aan mij voorbij gaat. Vaak weet ik niet meer hoe ik van A naar B ben gekomen. Bewust zijn van mezelf en mijn omgeving? Hoe doe ik dat dan?

Herkenbaar?
Dan is Mindfulness iets voor jou! Mindfulness is een levensstijl. De werking is wetenschappelijk aangetoond. Het helpt om aandachtsvol dagelijkse handelingen te verrichten. Meestal ben je zo in beslag genomen door verleden of toekomst, zowel privé als op het werk, dat je leven aan je voorbij gaat. Een 8-weekse Mindfulnesstraining MBCT bevordert concentratie en opmerkzaamheid. Je leert dagelijkse beslommeringen en problemen op een heldere, luchtige manier het hoofd te bieden en prettige ervaringen intenser te beleven.

Ik ben lid van de VMBN en de VVM. Als Mindfulnesstrainer onderscheid ik mij omdat ik tevens als coach/counsellor mensen individueel begeleid, nuchter en praktisch ben ingesteld en bovendien werk met kleine groepen van 2 tot maximaal 8 personen.

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Esther van der Sluis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.