Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Individuele coaching en counselling
Zoetermeer

Voel je je onrustig? Wellicht ook wat somber? Zo’n onbestemd gevoel? Je zit niet lekker in je vel. Op zich niets mis mee. Dit overkomt iedereen weleens. Het wordt pas lastig als dit langer aanhoudt en het je belemmert in jouw dagelijks functioneren. Soms is het duidelijk wat de oorzaak is van dit ontevreden gevoel. Soms weet je niet wat jou dit rotgevoel geeft. Je voelt je ongelukkig en weet niet waarom?

Individuele coaching en counselling geven jou in eerste instantie de mogelijkheid jouw verhaal te vertellen … zonder consequenties … zonder goedbedoelde adviezen. Goedbedoelde adviezen van familie en vrienden zijn waardevol. De keerzijde kan zijn dat deze adviezen juist meer verwarring geven. Ik geef je geen adviezen. Ik zeg niet wat je moet doen. Dat weet je namelijk zelf. Het antwoord waar jouw onrust vandaan komt, zit in jou. Wat ik doe is je begeleiden om het vertrouwen in jezelf te herstellen. Ieder mens is krachtig. Ieder mens is wijs. Ik begeleid je naar het vinden of terugvinden van eigen kracht en wijsheid.

  Spreekt het bovenstaande jou aan? Herken je hierin een behoefte aan begeleiding? Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek. Samen onderzoeken we jouw hulpvraag en hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor jou. Een intakegesprek duurt 1,5 uur en vindt plaats aan de Zegwaartseweg 4 in Zoetermeer of aan de Oude Rijn 79 in Leiden.

  IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
  Esther van der Sluis

  Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

  Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

  Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.