Gezondheid Craniosacraal therapie

Body & Mind Coaching: Ontspannen en lekker in je vel
Delft

Heb je last van hoofdpijn, een kort lontje, moeite om alle ballen in de lucht te houden of een lichamelijke klacht waar medisch gezien geen oorzaak voor te vinden is? Dan is cranio iets voor jou.

Bij cranio wordt je als totale mens behandeld, de aandacht gaat niet alleen naar de klacht maar ook naar de mogelijke oorzaak. Het ontspant je spieren en zenuwstelsel waardoor de ontspanning dieper is.

Wanneer je voortdurend druk en alert bent raak je de balans kwijt tussen inspannen en ontspannen. In of na een periode van stress weet je lijf niet meer hoe te ontspannen. Je hele systeem staat in de alerte stand.

Negatieve gedachten zorgen ervoor dat er bijpassende stofjes worden aangemaakt in je hoofd en lijf. Deze  stofjes zorgen ervoor dat je emoties ervaart die bij deze gedachten horen. Zo kom je in een neerwaartse spiraal.

Met een cranio behandeling doorbreek je deze patronen. Door ontspanning van lichaam en geest ervaar je letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Het stimuleert je zelfhelend vermogen en je zit weer lekker in je vel.

Cranio behandeling van een uur kost € 70,-

Biografie / Over Miek Kleijs

De essentie coach

Het is mijn kwaliteit om naar de essentie van de hulpvraag te gaan in mijn werk als therapeut, coach, masseur en trainer.

Therapie is gericht op het gezond functioneren van het lichaam, de aanleiding is vaak een lichamelijke klacht, de focus is op het ontspannen, ruimte geven en het ontstaan van de klacht.

Caching is gericht op het optimaal functioneren in relatie tot je partner, werk, lichaam, enz. Met de focus op de toekomst.

Massage is gericht op ontspanning van lichaam en geest en brengt je terug naar jezelf helemaal in het nu.

In mijn training Angst - Liefde en Relaties ga je aangeleerde patronen doorzien en ontdek je wie je bent zonder aangepast gedrag.

Vreemd eigenlijk dat het heel gebruikelijk is om je computer of smart phone af en toe een update te geven terwijl je zelf in een oud patroon blijft hangen. Na enige tijd merk je dat je weer in een zelfde soort situatie zit. Het is een automatisch patroon geworden.

In moeilijke situaties komt als vanzelf je aangepaste gedrag vanuit je jeugd als eerste naar boven. Op deze manier heb je als kind geleerd om jezelf te beschermen. 

Een nieuwe situatie vraagt om een nieuwe manier van reageren, want anders blijf je hangen in een oud patroon. 

Vanuit mijn eigen ervaring met hoofdpijn, migraine, burn out, scheiding en verlies van mensen en dingen weet ik wat ontspannen, loslaten, angst en liefde is.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

 

 

Body & Mind Coaching
Miek Kleijs

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.