Persoonlijke groei Reiki en magnetiseren

Reiki: een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.
Eck en Wiel

Nico Michielsen
Een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.
Wat is Reiki?
Het leggen van de handen op het lichaam van een mens of een dier om pijn te verzachten of weg te nemen is al zo oud als de mensheid zelf. Deze eenvoudige handeling vormt de basis voor alle technieken van genezen door aanraking.
De Japanse Dr. Mikao Usui (1865-1926) herontdekte rond 1900 de methode waarbij Ki (levensenergie) gebruikt kan worden als genezende energie en daar waar de energie stagneert deze weer vrij te laten stromen. Usui gaf deze helende en genezende energie de naam Reiki.

De werking van Reiki
De methode is even eenvoudig als doeltreffend, door de handen op bepaalde plaatsen op het eigen of een ander lichaam te leggen wordt de energie via de handen doorgegeven.

Je gezondheid in eigen handen!
Reiki brengt dat wat niet in evenwicht is weer in balans, zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De werking van een Reiki behandeling raakt je en geeft je een gevoel van geborgenheid. Je wordt je meer bewust van je lichaam en je ervaart een diepe ontspanning. Tijdens de behandeling gaat de ademhaling langzamer, de bloeddruk daalt en gevoelens kalmeren. Na een Reiki behandeling voel je je vaak lichter en energieker.
Toch kan men nooit beloven of garanderen dat met een Reiki behandeling een bepaalde kwaal geneest, men kan alleen beloven dat Reiki positief inwerkt op iedereen die een behandeling krijgt. Het blijft erg belangrijk om contact te houden met je huisarts en/of specialist. Reiki is géén vervanging van de reguliere geneeskunst, maar kan wel aanvullend werken.

Reiki
* bevordert het natuurlijke genezingsproces
* versterkt het immuunsysteem
* ontspant en vermindert stress
* versterkt de levenskracht
* verlicht de pijn
* brengt je geestelijk in balans.

Een Reiki-behandeling duurt ongeveer een uur.

Reiki Cursus
Je hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen om een Reiki cursus te volgen. Een open instelling en een warm hart zijn voldoende om aan een Reiki cursus mee te doen. Reiki 1 wordt meestal in een weekend. Reiki 2 en 3 workshops worden in overleg gegeven. Naast theorie wordt er veel praktisch geoefend. Na afloop van de workshop ontvangt je een certificaat.Oefenavonden
Ervaringen kunnen worden gedeeld, waarbij alles mag, maar niets moet. Het is oefenen, geven en ontvangen in veilige, open en geborgen sfeer. Wil je meer weten over een Reiki cursus, een Reiki behandeling of de oefenavonden, laat dat dan even weten. Kijk op de website, mail of bel voor de juiste data en aanvangstijden.

Nico Michielsen,
Ganzert 28, 4024 BS, Eck en Wiel
G.S.M.: 22451998 E-mail: Website: reiki-tiel
Lid van vereniging Reiki Masters Cirkel m96/0619

Nico Michielsen
Nico Michielsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.