Gezondheid Shiatsu Therapie

Maat Shiatsu
Beusichem

Voel je beter met iokai shiatsu!
 

Door allerlei factoren, zoals overbelasting, emoties, een ongeval of levensstijl, kunnen we uit balans raken. Dit uit zich in lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten als vermoeidheid, stress, slaapstoornissen of last van maag, darmen, schouders of rug.
Deze klachten zijn met iokai shiatsutherapie goed te behandelen en zelfs te voorkomen. Volgens de zienswijze van iokai shiatsu vormen het lichaam en de geest namelijk één geheel, die continue in verhouding staan tot elkaar én de wereld waarin wij leven. Het leven is constant aan veranderingen onderhevig. Wanneer we in evenwicht zijn, kunnen we beter reageren op veranderingen en voelen we ons gezonder. Shiatsu kan ondersteunend zijn om dit fundament te hervinden en te verstevigen.

Mijn streven met shiatsubehandelingen is dat je steeds bewuster wordt van je mogelijkheden, waardoor je jezelf veel makkelijker kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je mag echter nooit afhankelijk worden van shiatsu-sessies. Ik geef daarom vaak oefeningen mee. Daarmee heb je de middelen en inzichten in handen om in te grijpen bij opkomend ongemak. 

Ben je benieuwd wat shiatsu voor je kan doen, neem dan contact op, tel. 0345-841997 of bezoek mijn website. Je bent van harte welkom!
 

 

 

Biografie / Over Arine Maat

Mijn naam is Arine Maat en Maat Shiatsu is mijn praktijk. Al sinds 2004 verdiep ik me in shiatsu en de onderliggende filosofie. Na het behalen van het vakdiploma voor iokai shiatsutherapeut in 2008, is het zelfs mijn levensinvulling. Tot eind 2017 had ik een zeer goed lopende shiatsu-praktijk in Delft. Vanaf februari 2018 is de praktijk verhuisd naar Beusichem, waar ik deze lichaamsgerichte therapie wil inzetten voor het welzijn van de bewoners van Beusichem en omgeving.

Via cursussen zorg ik dat ik mijn technieken en inzichten verfijn en uitbreid. Shiatsu is een prachtig intens vak. Ermee bezig zijn en blijven is niet moeilijk, door de dagelijkse variatie aan vraagstukken. Ook wanneer wij elkaar ontmoeten zal er een unieke interactie ontstaan; een zoektocht naar de optimale combinatie van behandelingen, passend bij de specifieke klacht en je persoonlijke levensstijl. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten…

Maat Shiatsu
Arine Maat

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.