Welzijn Yoga

Volop Yoga - Live online yogales voor plussize vrouwen
Culemborg

Twijfels of je je thuis voelt tussen allemaal lenige fitte yogi's? Bij Volop Yoga maak je ruimte voor jouw rondingen, want de lessen zijn speciaal gericht op Plus-size vrouwen. Je kunt meedoen in de mini-studio aan huis op woensdagavond maar je hebt ook de mogelijkheid - op maandag én woensdag - om thuis mee the doen met de live online les via de webcam. Je logt in en doet mee - en wie zin heeft drinkt na afloop samen nog een kopje thee. Even persoonlijk als een studioles dus. Gemiste lessen kun je nog een week lang terugkijken via de ledensite.

Colette geeft hatha yoga met een twist: geinspireerd door de accessible yoga beweging én door haar eigen lijf met rondingen en arthrose ging ze op zoek naar aanpassingen. Daarom biedt ze alle houdingen aan met variaties, en nodigt ze je uit om te zoeken naar vandaag past bij JOUW lijf. Het is haar uitdaging om de les zó op te bouwen dat iedereen volwaardig mee kan doen met álle houdingen. Elke laatste les van de maand geeft Colette 'restorative yoga': een verstilde yogavorm gericht op zachtheid en diepe ontspanning van lichaam en geest.

Lesrooster:

  • maandag: 19.00 - 20.00 uur * alleen online *
  • woensdag 20.00 - 21.15 uur * live in de studio, en ook online vanuit huis te volgen *

Biografie / Over Colette Edelenbosch

Ooit was ik een onzeker meisje dat dacht dat ze dik was. Als puber  waren eetbuien mijn ‘oplossing’ voor de lastige dingen in het leven. Langzaam maar zeker werd het meisje dat dacht dat ze dik was, een dikke vrouw… In therapie leerde ik dat ik mag houden van mezelf en dat het fijn is om goed voor mezelf te zorgen – met voeding, met aandacht, met liefde, met inspiratie. Ongeacht de vorm van mijn lijf.

Ik kwam rond 2000 voor het eerst met yoga in aanraking en imiddels heeft het een belangrijke plaats in mijn leven: het voedt mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel. Door steeds opnieuw mijn lichaam en geest te observeren, leer ik over mezelf en kan ik beter met de alledaagse dingen omgaan. Yoga leert mij meer in het hier en nu te beleven wat er is in plaats van te bedenken hoe ik het had gewild.

Naast mijn eigen yogapraktijk werk ik al jaren in het MBO. Daar help ik studenten die van opleiding willen veranderen te zoeken naar een beroep dat beter bij hen past.

Opleiding:

Restorative yoga Diana van der Gaast - 2017
Yoga for Round Bodies - Tiina Veer - 2015
Yoga en Vedanta docentenopleiding, Doorn - 2010-2015

Aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland.

Volop Yoga | live online yogales voor plussize vrouwen
Colette Edelenbosch

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: