Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Yoga & Ayurveda Leefstijlcoaching
Culemborg

Vaak weten we wel wat goed voor ons is. Maar is het niet altijd makkelijk om het ook te doen en vooral ook vol te houden. Dan is het fijn als er een spreekwoordelijke stok achter de deur is of dat we meer inzicht krijgen in hoe het voor onszelf persoonlijk het beste werkt. 

Marien biedt als Yogadocent en Yoga Health Coach in training (aangesloten bij een wereldwijde organisatie) een krachtig en effectief programma aan dat met eeuwenoude beproefde Ayurvedische principes werkt en ondersteund wordt met inzichten uit de Gedragswetenschappen en effectieve Coaching. Met dit Yoga Health programma leer je gezonde Yogi Habits die je op effectieve en persoonlijke wijze kunt implementeren in dagelijkse leven. De ervaring leert dat we vaak te hard, te snel en teveel willen en dat dit geen blijvend en duurzaam resultaat geeft. Dit programma is gebaseerd op de Kaizen methode, met kleine stappen en op persoonlijke wijze zodat het goed kan verankeren in onszelf en in ons dagelijkse leven. 

Het biedt ondersteuning bij het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht, effectieve time-management en persoonlijke groei. Je slaap verbetert, je krijgt meer energie en vind weer je eigen natuurlijke ritme in lijn met het ritme van de natuur. Het is geen snelle fix, maar een diepere persoonlijke en effectieve zoektocht naar meer persoonlijke groei op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.  

Op yokidoki kun je een gratis Coachingsessie boeken.  


 

Biografie / Over Marien van Os

Ik ben Marien van Os en ik ben een gecertificeerde Yoga Health Coach en Yoga Docent en ondersteun mensen op hun pad naar een betere gezondheid en meer connectie met zichzelf en hun lichaam.  In de loop der jaren heb ik een praktijk opgebouwd met een zeer divers aanbod. Van reguliere yogalessen tot een online detox-programma en life-coachingprogramma's, zowel met een groep als individueel. De diversiteit maakt dat ik mijn kennis en ervaring gericht kan inzetten.     

Yoga, ademhalingstechnieken, leefstijlhabits, meditatie, voeding en ayurveda, het zijn de gereedschappen waarmee ik cursisten leer met meer veerkracht en ontspanning in het leven te staan.Ik breng mijn kennis met passie en plezier over op de mensen met wie ik werk. Zowel de groepslessen als de individuele sessies zijn inspirerende bijeenkomsten. Gedreven en met humor draag ik zorg voor een omgeving waar deelnemers zich op hun gemak voelen en zonder schroom aan de slag kunnen met de aangereikte kennis, oefeningen, tips en persoonlijke inzichten. 
Yokidoki Studio heeft nu ook een online-omgeving. Hier kan ik persoonlijke begeleiding geven aan ieder die een gezondere levensstijl wil opbouwen en specifieke ondersteuning kan gebruiken bij de keuzes waar ze voor staan en de stappen die ze willen zetten op het gebied van gezondheid en persoonlijke groei. 
 

 

Yokidoki
Marien van Os

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: