Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Yokidoki, Kinder- en jongerenyoga, Familyyoga
Culemborg

Vaak weten we wel wat goed voor ons is. Maar is het niet altijd makkelijk om het ook te doen en vooral ook vol te houden. Dan is het fijn als er een spreekwoordelijke stok achter de deur is of dat we meer inzicht krijgen in hoe het voor onszelf persoonlijk het beste werkt. 

Marien biedt als Yogadocent en Yoga Health Coach in training (aangesloten bij een wereldwijde organisatie) een krachtig en effectief programma aan dat met eeuwenoude beproefde Ayurvedische principes werkt en ondersteund wordt met inzichten uit de Gedragswetenschappen en effectieve Coaching. Met dit Yoga Health programma leer je gezonde Yogi Habits die je op effectieve en persoonlijke wijze kunt implementeren in dagelijkse leven. De ervaring leert dat we vaak te hard, te snel en teveel willen en dat dit geen blijvend en duurzaam resultaat geeft. Dit programma is gebaseerd op de Kaizen methode, met kleine stappen en op persoonlijke wijze zodat het goed kan verankeren in onszelf en in ons dagelijkse leven. 

Het biedt ondersteuning bij het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht, effectieve time-management en persoonlijke groei. Je slaap verbetert, je krijgt meer energie en vind weer je eigen natuurlijke ritme in lijn met het ritme van de natuur. Het is geen snelle fix, maar een diepere persoonlijke en effectieve zoektocht naar meer persoonlijke groei op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.  

Op yokidoki kun je een gratis Coachingsessie boeken.  


 

Yokidoki
Marien van Os

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.