Persoonlijke groei Hypnotherapie

AVB Hypnotherapie
Culemborg

Wat zou jij willen bereiken? Wil jij je vrijer, energieker, meer ontspannen en gelukkiger willen voelen? Makkelijker nee kunnen zeggen en meer genieten van je relaties en contacten? Je doelen bereiken en niet worden belemmerd door oude overtuigingen, negatieve gedachten en angsten?

Op mijn website avb-hypnotherapie staat een overzicht van onderwerpen waarbij hypnotherapie succesvol kan worden ingezet. Staat jouw onderwerp er niet tussen? Voel je toch vrij om contact op te nemen, want er is een grote kans dat ik je toch kan helpen.

Biografie / Over Astrid van Burk

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.Ik ben Astrid van Burk en woonachtig in Culemborg. Doordat ik zelf heel ziek ben geweest en de daarbij behorende trauma's, verwerking en rouw heb moeten doorstaan kan ik als ervaringsdeskundige naast mijn cliënten staan en begrijp ik goed wat ze doormaken. 
Mijn doel is dat ik mensen zo goed mogelijk kan helpen en dat ze ondanks alles juist weer de kleine en grote dingen gaan waarderen en kunnen genieten van het leven. 

AVB Hypnotherapie
Astrid van Burk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: